Hétszerte szebbé válik az, aki elindul szerencsét próbálni és felvállalja a hős útját, felelősséget vállal az életéért


Nagy Luca vagyok, pedagógus, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta, kundalini jógaoktató, Life coach,párkapcsolati mediátor jelölt, önismereti mentor.

Meseprogramjaimon, a mesék által őrzött, érzelmektől megtisztult tapasztalatokat közvetítem az elakadást, csalódást, bánatot, vagy szorongást érző mesehallgatóknak. Mesélek, énekelek, mondókákat recitálok a régi idők emberéről, és magunkról.

Hogyan jutunk el az archaikus ember gondolkodásától, problémamegoldásától a  modern ember kvantumvilágáig? Vajon találunk-e újszerű nézeteket a régi történetekbe kódólva? Dalok, mondókák, mesék, tánc... ezeket a mintákat követem Múzeumi Mesék című előadásaimban és az életemben egyaránt.

A mesék azt tanítják, hogy minden rendbe hozható. Ha felborul a harmónia, a rend - az élet bármely területén - a mesék útmutatók, megoldásközvetítők és ítélkezés mentesek, egy nemesebb minőségbe emelnek.

Specialitásaim:

  • Múzeumi Mesék a Ferenczy Múzeumban 60'
  • Mesés életút felnőtteknek - egyéni konzultáció 90'
  • Mesekör - felnőtt csoport - csoportos foglalkozás 3 óra
  • Mesés stresszoldás gyerekeknek - csoportos foglalkozás 2,5 óra
  • Life coaching - egyéni konzultáció 60/90'
  • Kamasz mentorálás 60'

Árlista

Kincses ládám tartalma:

OH kártyák, kundalini jóga, tibeti hangtálak, 3in1 Concepts-, EDU kineziológia, drámajátékok, EMK - erőszakmentes kommunikáció, coach szemléletmód, mediáció

Aki nem hiszi, járjon utána!

Életutam:

Német nyelvtanárként diplomáztam a Berzsenyi Dániel Tanárképző főiskolán, majd az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Angol tanító szakán szereztem meg második diplomámat.

Elvégeztem a Játékok hangtálakkal és gongokkal c. képzést Radnai Zsuzsánál (https://www.hangmasszazs.hu). Peter Hess hangtálakat használok a gyerekekkel való foglalkozásokon.

Kineziológiát tanultam ( Three in one Concepts és EDU kineziológiát) a tanításban tanulást segítő mozdulatokat alkalmazok gyerekeknél, ezzel támogatva az új ismeretek könnyed elsajátítását.

Kaposi László drámakurzusát teljesítettem, a drámajátékokat minden helyzetben szívesen veszik a gyerekek és felnőttek egyaránt, egyszerre oldódnak és fejlődnek benne.

Létrehoztam az Elefáni Papírszínház Ifjúsági Színházat, írtam hozzá egy mesét és elkészítettem a színház mesekönyv változatát, Nevesincs címmel. A könyv sajátossága, hogy mesekönyv és bábszínház egyben. Remek fantázia- és képzelet fejlesztő szórakozás kicsiknek.

Elvégeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetem Színházi szaknevelő szakát. Ezt követően hospitáltam a Kerekasztal Színházi Nevelési Központnál, TIE-val,színházi nevelési programmal bővítettem a saját ifjúsági színházam repertoárját.

Abszolváltam Vass Zoltán rajzelemző I. kurzusát.

Tanultam és használom az EMK, erőszakmentes kommunikáció módszerét.

Rátaláltam a Metamorphoses Meseterápia Módszerre és teljesítettem Boldizsár Ildikó kurzusait. Gyermekeknek és felnőtteknek is hatékony, lágy és határozott útmutató az életben. 2018-ban Alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeutává váltam.

Nepálig utaztam, meditáltam, alternatív gyógymódokat tanultam, tudatos táplálkozással foglalkoztam, megismerkedtem a kundalini jógával, aktív gyakorló és Kundalini jógaoktató lettem.

OH kártya instruktor képzést végeztem. "Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében." (Németh Lóránd)

Life coach képzést abszolváltam a Lineo Intnélernational Consulting Kft.-nél.

Jelenleg párkapcsolati mediátor jelölt vagyok.

NAGY LUCA
fotó: Deim Balázs 
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!