"Hétszerte szebb lett, mint volt annak előtte"

"A tudatosság mindent magába foglal és nem ítél meg semmit. A tudatosság az a képesség, ami folyamatosan nagyobb lehetőségekre, nagyobb választásokra és nagyobb életre ébreszt minket." (AC)

Nagy Luca vagyok, pedagógus, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta, Life coach, kreatív önismereti mentor.

Meseprogramjaimon, a mesék által őrzött, letisztult tapasztalatokat közvetítem a fejlődni vágyó mesehallgatóknak.  Közvetítő vagyok.

Azt vallom, a mesékkel nemcsak rendbe hozható, ami  kibillent a harmonikus működéséből, de kreatív megoldási lehetőségekre nyitja ki az elmét. Lezárás helyett megnyílni, változni tanít, azaz a rezíliencia nagykövete is egyben.  


Specialitásaim:

  • Mesés életút felnőtteknek, serdülőknek - egyéni konzultáció 90'
  • Mesés séták felnőtteknek Szentendrén
  • Múzeumi Mesék a Ferenczy Múzeumban 60'
  • Mesekör felnőtteknek - csoportos foglalkozás 2 óra 
  • MeseEst - zenés, improvizációs meseelőadás
  • Mesés Tréning - vállalatoknak


Kincses ládám tartalma:

OH kártyák, kundalini jóga, tibeti hangtálak, 3in1 Concepts-, EDU kineziológia, drámajátékok, EMK - erőszakmentes kommunikáció, coach szemléletmód, mediáció, Access Consciousness attitüd

Aki nem hiszi, járjon utána!

Életutam:

Német nyelvtanárként diplomáztam a Berzsenyi Dániel Tanárképző főiskolán, majd az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Angol tanító szakán szereztem meg második diplomámat.

Elvégeztem a Játékok hangtálakkal és gongokkal c. képzést Radnai Zsuzsánál (https://www.hangmasszazs.hu). Peter Hess hangtálakat használok a gyerekekkel való foglalkozásokon.

Kineziológiát tanultam ( Three in one Concepts és EDU kineziológiát) a tanításban tanulást segítő mozdulatokat alkalmazok gyerekeknél, ezzel támogatva az új ismeretek könnyed elsajátítását.

Kaposi László drámakurzusát teljesítettem, a drámajátékokat minden helyzetben szívesen veszik a gyerekek és felnőttek egyaránt, egyszerre oldódnak és fejlődnek benne.

Létrehoztam az Elefáni Papírszínház Ifjúsági Színházat, írtam hozzá egy mesét és elkészítettem a színház mesekönyv változatát, Nevesincs címmel. A könyv sajátossága, hogy mesekönyv és bábszínház egyben. Remek fantázia- és képzelet fejlesztő szórakozás kicsiknek.

Elvégeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetem Színházi szaknevelő szakát. Ezt követően hospitáltam a Kerekasztal Színházi Nevelési Központnál, TIE-val,színházi nevelési programmal bővítettem a saját ifjúsági színházam repertoárját.

Abszolváltam Vass Zoltán rajzelemző I. kurzusát.

Tanultam és használom az EMK, erőszakmentes kommunikáció módszerét.

Rátaláltam a Metamorphoses Meseterápia Módszerre és teljesítettem Boldizsár Ildikó kurzusait. Gyermekeknek és felnőtteknek is hatékony, lágy és határozott útmutató az életben. 2018-ban Alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeutává váltam.

Nepálig utaztam, meditáltam, alternatív gyógymódokat tanultam, tudatos táplálkozással foglalkoztam, megismerkedtem a kundalini jógával, aktív gyakorló és Kundalini jógaoktató lettem.

OH kártya instruktor képzést végeztem. "Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében." (Németh Lóránd)

Life coach képzést abszolváltam a Lineo Intnélernational Consulting Kft.-nél, majd családi-, párkapcsolati mediátorrá váltam az Umathum Mediátor Akadémián.

Access Consciousness tanulmányokat folytatok.

NAGY LUCA
fotó: Deim Balázs, Erőss Mariann 
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!